Stiglo je proljeće.  Sada je najbolje vrijeme da naučite novi jezik ili da obnovite staro znanje. Počinjemo novi tečaj ruskog jezika. Organiziramo dvije grupe-za početnike i za napredne, koji želi obnoviti svoje znanje. 

U grupi za početnike učimo rusku abecedu, prve osnove gramatike i razgovora na ruskom. Nadamo se da do početka ljeta vi ćete moći voditi razgovor s rusima i razumjeti što vam kažu. Materijale za učenje prilagođeni su Hrvatima. Ruski, kao i hrvatski, je slavenski jezik i nama ga je puno lakše naučiti, jer gramatička struktura i puno riječi su slični. Obratimo pažnju na te sličnosti i to će nama  ubrzati učenje. 

Napredna grupa će upoznati rusku povijest, kulturu kroz sati nastave na ruskom i uz objašnjenje teških riječi i gramatike. 

Predavanja i nastava održavaju se u našem malom uredu u Mesničkoj. Grupe neće biti više od 3 osobe, jer to je najbolje za učenje stranog jezika. Svi mi učimo različitom brzinom i zato je važan individualni pristup svakom polazniku. 

Učenje stranog jezika će obavezno uključiti i neke pjesme na ruskom, upoznavanje ruske kulture kroz glazbu i povijest. 

Nastavu vode profesor filolog i profesor povijesti-izvorni govornici ruskog jezika. Mi nismo škola stranih jezika i ne možemo dati diplomu, ali zato možemo dati odlično znanje. 

Dobrodošli! 

 

maria-khairova-closeup